Kutter-Rejer med rygeost

i lun pandekage

    Til 4 personer
  • 400 g Kutter - rejer Royal Greenland
  • 150 g Jordskokker, rå
  • 200 g rygeost 1%
  • 4,50 dl Letmælk
  • 100 g Ærter, grønne, rå
  • 2 stk Hvidløg
  • 0,20 bdt Persille
  • 4 spsk Hvedemel
  • 4 stk Æg medium størrelse
  • 3 spsk Dijonnaise
  • 100 g Syltede hvidløg
Energi pr. 100 g.: 84 kcal
Kulhydrat 5.5 g 26 %
Protein 8.1 g 39 %
Fedt 3.3 g 35 %
Kostfibre 0.6 g 1 %

Fremgangsmåde

Tilberedningstid: 30 min.

Jordskokkerne skrælles og vendes med rygeost, dijonnaise, syltede hvidløg, mælk, ærter, knust hvidløg og hakket persille. Rejerne røres i, og der smages til med salt og peber. Herefter sættes de på køl. Mel, æg, mælk og salt piskes sammen og trækker 1/2 t. på køl. Dejen bages på pande til tynde pandekager i smør. Holdes lune i ovn. Rejefyldet fordeles på de varme pandekager, som rulles sammen og serveres straks.

Bedømmelse

Vær den første til at give opskriften stjerner!
Giv opskriften stjerner:  

Tips

Der er endnu ikke nogle tips til denne opskrift. Har du et godt tip?

Om kostdagbogen

Kostdagbogen er din private slanke-dagbog. Når du først har sat dig et slankemål, hjælper Kostdagbogen dig med at holde styr på det daglige kalorie-forbrug. I din personlige dagbog logger du, hvad du har spist, og Kostdagbogen udregner kalorieforbruget for både den enkelte råvare, dit måltid, din dag og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Vidste du?

På Kostdagbogen kan du hele tiden følge dit kalorie-forbrug. Her kan du let og enkelt føre dagbog over alle dine måltider. Det kræver bare et par klik med musen, så har du styr på kalorierne.