I FORM Kostdagbog vinder altid - Kostdagbogen

I FORM Kostdagbog vinder altid

"Jeg har brugt I FORM Kostdagbog on and off gennem flere år. Med jævne mellemrum har jeg søgt nye veje. Selv om de andre kalorietællere, jeg har testet, kan noget Kostdagbogen ikke kan, har jeg fundet ud af at Kostdagbogen så ER bedre." Helle Buhl

Prøv kalorietæller Kostdagbogen GRATIS >>


Image

Tillid og erfaring

Jeg har tabt mig 10 kg med hjælp fra Kostdagbogen, og jeg vender altid tilbage til Kostdagbogen, når jeg ”går i gang” igen. Jeg nemlig tillid til at der er styr udregningerne i Kostdagbogen, noget jeg har været tvivlende til med andre alternativer, jeg har prøvet.


Overblik, viden og motivation

Jeg har brug for at have kontrol, og det føler jeg kun at jeg har hvis jeg skriver alt ned. Efterhånden har jeg oparbejdet en god database med opskrifter og det gør det væsentligt lettere for mig. Jeg ved, at når jeg tager 3 småkager, jamen så SKAL jeg ud at løbe eller gå om aftenen. Det er en stor motivationsfaktor til motion. Kostdagbogen er blevet en hel naturlig del af min dag, fordi den giver mig:

 • En vigtig viden omkring hvilken type mad der er godt og dårligt for kalorieregnskabet.
 • Kontrol. Når alt noteres ned er der styr på kalorierne.
 • Stor motivationsfaktor til motion, fordi det giver mulighed for ekstra kalorier.
 • Lørdag og i ferier skriver jeg ikke i Kostdagbogen, men efter f.eks. jul glædede jeg mig til at komme i gang igen for at få "styr på tingene".


  Familie og venner

  På et tidspunkt gik også min mand og min søn med på det.

  Min søn var med i 1 måned og det var helt med vilje. Han var ikke indstillet på at bruge tid på at taste ind, så mor tastede ind og lavede maden til ham. MEN den måned havde stor værdi, fordi de fik ham til at forstå HVOR meget de der stykker toastbrød efter skole faktisk fylder kaloriemæssigt. Han lærte at blive bevist om hvad der koster kaloriemæssigt, og det husker han stadig.

  Min mand indimellem, og han er ikke specielt overvægtig, men han har det som jeg bedst med kontrol over kalorieregnskabet, når han skal nogle kilo ned i vægt.

  Jeg har anbefalet kostdagbogen til mange venner og bekendte, om ikke andet, så syntes jeg at alle, der ønsker at være madbevidste skal prøve det i 3 måneder. Det giver et unikt indblik i hvad der koster og hvad ikke gør.

  Mange bliver skræmt væk ved tanken om at skulle notere hele tiden, men det bliver som nævnt en del af hverdagen. I dag tænker jeg ikke over det. Jo faktisk kan det nogle gange afholde mig fra at tage lidt snack om aftenen, fordi jeg ikke gider at notere ned ...


  Forslag til forbedringer

  Grunden til at jeg ville prøve andre alternativer, er at der er en mulighed for at lave en plan med 5:2 diæt som jeg er på – og det er mere bøvlet med Kostdagbogen, men kan dog lade sig gøre (læs evt. mere her >>).

  Prøv kalorietæller Kostdagbogen GRATIS >>


  Om kostdagbogen

  Kostdagbogen er din private slanke-dagbog. Når du først har sat dig et slankemål, hjælper Kostdagbogen dig med at holde styr på det daglige kalorie-forbrug. I din personlige dagbog logger du, hvad du har spist, og Kostdagbogen udregner kalorieforbruget for både den enkelte råvare, dit måltid, din dag og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

  Vidste du?

  På Kostdagbogen kan du hele tiden følge dit kalorie-forbrug. Her kan du let og enkelt føre dagbog over alle dine måltider. Det kræver bare et par klik med musen, så har du styr på kalorierne.