Skræddersyet diæt med kalorietabel Kostdagbogen - Kostdagbogen

Skræddersyet diæt med kalorietabel Kostdagbogen

Ved hjælp af Kostdagbogens kalorietabel kan du sætte sammen din helt egen diæt med et kalorieindhold, der bliver nøjagtig beregnet ud fra dit kaloriebehov og vægttabsmål.Kalorietabel

Kaloriereduceret diæt (kostplan) vs kalorietabel

De kaloriereducerede diæter

De findes i mange afskygninger, fx 5:2 kuren, Dukan diæten og I FORM-kuren.

Princippet er, at man følger en bestemt kostplan med nøje opgivne mængder af de enkelte fødevarer. Planen er designet til et bestemt totalt kalorieindhold, der giver vægttab i passende tempo.

Kalorietabel og Kostdagbogen

At tælle kalorier er en mere flexibel udgave af den faste, kaloriereducerede diæt. Ved hjælp af Kostdagbogens kalorietabel kan du sammensætte din egen diæt med et bestemt kalorieindhold. Når dit kaloriebehov er afdækket i forhold til vægt, højde, alder og aktivitetsniveau, bliver dit kalorieindhold beregnet på baggrund af vægttabsmål.

Hvis du tæller kalorier på egen hånd, et er vigtigt samtidig at sammensætte kosten, så den bliver lødig med hensyn til proteiner, kulhydrater, fibre og fedt. Dette gør Kostdagbogen for dig.

Og når du har fået dit daglige kalorieindhold udregnet, kan du med brug af kalorietabel logge din mad - inklusiv din favoritmad, og Kostdagbogen holder fuldstændig overblik over de kalorier, du spiser - og også de kalorier, du ”optjener” via din træning.

GRATIS skræddersyet diæt

Kostdagbogen giver dig fuld oversigt over dine kulhydrater, proteiner, fibre og fedt - og du taber dig nemt, hurtigt og sikkert!
Prøv vores kalorietabel GRATIS >>Om kostdagbogen

Kostdagbogen er din private slanke-dagbog. Når du først har sat dig et slankemål, hjælper Kostdagbogen dig med at holde styr på det daglige kalorie-forbrug. I din personlige dagbog logger du, hvad du har spist, og Kostdagbogen udregner kalorieforbruget for både den enkelte råvare, dit måltid, din dag og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Vidste du?

På Kostdagbogen kan du hele tiden følge dit kalorie-forbrug. Her kan du let og enkelt føre dagbog over alle dine måltider. Det kræver bare et par klik med musen, så har du styr på kalorierne.